Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Zeolit Spectrum 200 capsule Life Origins

9120018671854
5% Reducere Producator
230.60 Lei
219.07 Lei
Castigati: 11.53 Lei
In stoc
+
Adăugați in Wishlist
Obtine 10 Lei Reducere Transport
- 10 Lei Reducere Transport la comandarea oricarui produs din CATEGORIA 10 LEI REDUCERE TRANSPORT  vezi AICI

- Consultati conditiile de Livrare si Retur

Livrare
Plata
Zeolit Spectrum 200 capsule Life Origins
Descriere:
  • capacitate dovedită de a aduna poluanţi: metale grele (plumb, cadmiu, arseniu, crom, nichel), endotoxine, amoniu, radicali liberi etc direct din tractul gastro-intestinal;
  • consolidează bariera vitală a peretelui intestinal și susţine activ funcţia organelor de detoxifiere. Efectul semnificativ pozitiv al zeolitului din Zeolit Spectrum este dovedit prin scăderea nivelului de zonulină - marker al permeabilităţii intestinale;
  • prin efectul său principal de legare şi eliminare pe cale naturală a poluanţilor din tractul gastro-intestinal, Zeolit Spectrum contribuie semnificativ la dobândirea şi menţinerea sănătăţii.

Zeolit Spectrum este excelent pentru detoxifierea zilnică şi întărirea naturală a barierei peretelui intestinal! Ca urmare, contaminanţii nu mai pot intra în fluxul sangvin și nu vor putea provoca daune. Intestinele sunt supranumite „poarta către sănătate”, aici au loc cele mai importante reacţii de apărare ale organismului. Un intestin intact este poate cel mai important! Atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general.

Prezenţa metalelor toxice active cum ar fi mercurul, plumbul, cadmiul, și a altor substanţe nocive, pot fi cauza unui spectrum larg de afecţiuni şi boli cronice. Substanţele chimice toxice sunt interpretate ca fiind proteine străine, care nu servesc altui scop decât sporirii acidităţii ţesuturilor provocând tulburări grave și o reacţie imunitară inflamatorie constantă, conducând şi la degradarea integrităţii peretelui intestinal. O permeabilitate crescută a intestinului permite substanţelor străine și endotoxinelor să pătrundă în sânge, în organism.

Efectul de consolidare a peretelui intestinal este susţinut de legarea substanţelor dăunătoare în tractul gastro-intestinal, contribuind astfel în mod semnificativ la atenuarea tulburărilor de integritate ale peretelui intestinal și, prin urmare, la prevenirea unui spectrum larg de boli asociate cu intestinul cum ar fi sindromul de intestin iritabil sau boli autoimune, cum ar fi diabetul zaharat, un ficat încărcat de toxine, amoniu etc. Zeolit Spectrum poate fi utilizat şi terapeutic, ca însoţitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni, disfuncţionalităţi hepatice, diabet, boli cronice, cancer etc.

Zeolit Spectrum poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii (prevenind apariţia multor boli şi afecţiuni) şi atenuarea altor simptome şi afecţiuni ale căror cauze sunt datorate toxinelor şi permeabilităţii crescute a intestinului.

Compoziție:

Zeolit-pma 410 mg capsule: celuloză 90 mg.

Mod de administrare:

2-3 capsule de 3 ori/ zi, cel puţin 12 săptămâni.

În cazul sarcinii sau alăptării, precum și pentru administrarea la copii, cereţi sfatul medicului sau farmacistului. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor. Închideţi întotdeauna flaconul după utilizare şi depozitaţi într-un loc uscat la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

În cazuri rare, poate apărea constipaţia ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariţiei constipaţiei, creșteţi aportul de lichide, și, dacă este necesar reduceţi dozajul.

În cazul unui tratament alopat, trebuie respectată o pauză de cel puţin două ore între Zeolit Spectrum şi alte medicamente.

Cantitate:
200 capsule
Producator:
LIFE ORIGINS
Utilizare:
  • Detoxifiere
  • Metabolism

Nu exista recenzii

Ai comandat acest produs?

Adauga o recenzie ce poate ajuta si alti clienti in a lua o decizie corecta.

Adauga recenzie
Livrare prin curier rapid

Livram oriunde pe teritoriul Romaniei

Produse originale

Toate produsele sunt originale si cu specificatii producator

Retur 14 zile

Perioada de returnare de 14 zile de la primirea coletului