Atenție Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra. Continuand, sunteti de acord cu folosirea lor. OK
Oferta Exclusiv Online 25%

Tianli Natural Potent 6 fiole 10 ml Sanye Intercom

Prețul vechi: 132.00 Lei
99.00 Lei
Reducere: 33.00 Lei (25%)
6934514700160
În stoc
+
Tianli Natural Potent 6 fiole 10 ml Sanye Intercom
Descriere:

Recomandat: împotriva oboselii și revigorarea rapidă a impulsului sexual, creșterea potentei sexuale, ameliorează stările de oboseală și slăbiciune, tratează insomniile, previne încărunțirea prematură, vindecă țiuitul în urechi.

Compozitie:
 • Epimedium grandiflorum este o plantă perenă cu tulpina roșie și flori roz, alb, galben sau violet. Se întâlnește în special în China, Japonia, Coreea, fiind utilizată încă din Antichitate. Este recunoscut ca un puternic afrodiziac, datorită conținului de substanțe și enzime precum icariina, un flavonoid care are capacitatea de-a ameliora funcțiile erectile în cazul bărbaților și creșterea libidoului la femei, neavând efecte secundare.
 • Polygonum multiflorum este o plantă perenă întâlnită în China Centrală și de Sud, ce are aspectul unei săgeți și florile albe. Este considerată ideală pentru reîntinerirea corpului, având efect de întinerire a creierului, glandelor endocrine și a structurii nervoase. Este recunoscut pentru puterea de-a ajuta la creșterea fertilității masculine și un remediu natural al impotenței.
 • Eleutherocus Senticossus, denumit și rădăcina vieții", provine din China și America de Nord. Semnifică în limba chineză ”chintesența unui bărbat”. Este considerat o plantă minune încă din vremuri străvechi datorită efectelor combatante asupra oboselii și de energizare pe care le oferă. Are proprietăți anticonvulsivante, analgezice și antipsihotice, precum și proprietăți stimulante asupra creierului.
 • Hypoxis Minor este considerat a avea efect revigorant, de întinerire, afrodiziac și tonic. Este recunoscut în Asia pentru proprietățile de stimulare a potenței și a stimulării apetitului sexual.
 • Bosschniakia Rosșiea este o plantă întâlnită în vestul Americii de Nord și în nord-estul Asia. Este considerată plantă medicinală datorită proprietăților de-a vindeca impotența bărbaților, de-a întări inima și revigora organismul. Totodată, are efecte anti-îmbătrânire și de îmbunătățire a memoriei.
 • Boxrohorn Fruit este considerat de secole în medicina tradițională chineză remediul ideal pentru tratarea infertilității și a impotenței bărbaților. Sunt un bun stimulant al sistemului imunitar, ajută la eliminarea radicalilor liberi și îmbunătățește circulația sanguină, dar și are rol și în minimalizarea riscului dezvoltării degerescentei maculare, cauza pierderii vederii la persoanele mai în vârstă.
 • Damnacanthus Lidcus Gaerti folosit ca remediu pentru tulburări digestive, infecții, indigestie, boala vezicii biliare și arsuri la stomac, lupta cu bacteriile, fungii și paraziții. Se consideră că ajută la luptă împotriva infecțiilor prin stimularea celulelor albe din sânge numite macrofage.
Mod de administrare:

Se bea o sticluță de 10 ml cu 45-60 de minute înaintea raportului sexual.

Se recomandă o fiolă pe zi pentru întreținerea sănătății, iar pentru tratament o cură de 16 zile.

Atenție:

 • A se păstra la loc uscat și răcoros și nu la îndemâna copiilor;
 • prudență la persone cu hipertensiune arterială, boli neurologice și psihice grave, afecțiuni renale sau hepatice severe;
 • administrarea produsului concomitent cu băuturile alcolice nu este indicată;
 • nu se recomandă adolescenților;
 • administrarea de lungă durată este sigură și fără efecte secundare.
 • Deoarece în urma administrării acestui produs durata contactului sexual se prelungește, repetându-se de mai multe ori, se recomandă un consum mai mare de proteine și hidrocarbonați.
Cantitate:
60 ml
Producator:
SANYE INTERCOM
Utilizare:
 • Sanatate uro-genitala
 • Tonic sexual
Aldora 60 capsule Konig Laboratorium, image 1
Oferta Exclusiv Online 15%
107.40 Lei 91.29 Lei
Branca Ursului 60 comprimate Dacia Plant, image 1
Oferta Exclusiv Online 33%
31.00 Lei 20.77 Lei

Produse similare

Aldora 60 capsule Konig Laboratorium, image 1
Oferta Exclusiv Online 15%
107.40 Lei 91.29 Lei
Branca Ursului 60 comprimate Dacia Plant, image 1
Oferta Exclusiv Online 33%
31.00 Lei 20.77 Lei
Ceai Branca Ursului 50 g Favisan, image 1
Oferta Exclusiv Online 30%
9.50 Lei 6.65 Lei
EjaControl 4 capsule Maxmed, image 1
Oferta Exclusiv Online 15%
39.60 Lei 33.66 Lei

Produse la pret asemanator

94.80 Lei 80.58 Lei
5 HTP Plus 90 comprimate Alevia
6423602002205
98.40 Lei 63.96 Lei
101.40 Lei 91.26 Lei