Atenție Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra. Continuand, sunteti de acord cu folosirea lor. OK

Relaxirem 30 comprimate Laboratoarele Remedia

11.10 Lei
5944747000075
În stoc
+
Relaxirem 30 comprimate Laboratoarele Remedia

Beneficii: favorizează relaxarea şi creşte calitatea somnului natural.

Compoziție: Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis), 80 mg, Extract de Passiflora/Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) 40 mg.

Mod de administrare: 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi (pentru stările de nervozitate, stres, surmenaj),1-2 comprimate cu 1 oră înainte de culcare (pentru un somn liniștit).

Efecte și caracteristici:
Asocierea celor două extracte vegetale (valeriană și floarea pasiunii) reprezintă o combinaţie tradiţională utilizată pentru ameliorarea stărilor de frică nejustificată, hiperexcitabilitate nervoasă, stres, tulburări de somn.
Valeriana (Valeriana officinalis) contribuie la ameliorarea stărilor de nervozitate, reglează palpitaţiile inimii şi induce un somn liniştitor. Calmează spasmele muşchilor, în colicile stomacale de natură nervoasă, diminuează sensibilitatea în stările de vomă.

Passiflora (Floarea-pasiunii) este cunoscută pentru efectul calmant datorită prezenţei alcaloizilor harmanici şi flavonelor. Inhibă activitatea motorie, creşte frecvenţa respiratorie, ajută la îndepărtarea stărilor de nervozitate şi induce un somn odihnitor.

Atentionari:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Nu este recomandat în timpul sarcinii sau alăptării. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză. Poate afecta reflexele conducătorilor auto şi ale persoanelor care manipulează utilaje.

Cantitate:
30 comprimate
Producator:
Remedia
Utilizare:
  • Antiaritmice
  • Aparat cardiovascular
  • Sedative, antidepresive, anxiolitice
  • Sistem nervos