Atenție Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra. Continuand, sunteti de acord cu folosirea lor. OK
Oferta Exclusiv Online 5%

Q Tensio cu Paducel & Talpa Gastei 60 capsule Kotys

Prețul vechi: 41.60 Lei
39.52 Lei
Reducere: 2.08 Lei (5%)
6426831000738
În stoc
+
Q Tensio cu Paducel & Talpa Gastei 60 capsule Kotys
Descriere:

Mentinerea tensiunii arteriale in parametrii optimi, atat prin mentinerea elasticitatii vaselor, cat si prin efectul antistres si diuretic, dar si prin alte mecanisme specifice plantelor din compozitie.

Talpa-gâștei susține funcționarea normală a aparatului cardiovascular. Susține funcția normală a sistemului nervos; susține excitabilitatea fizică și senzorială normală. Ajută la păstrarea confortului înainte și în timpul ciclului menstrual. Este un sedativ ce acţionează asupra fiecărui organ în parte, reechilibrându-l, reducându-i starea de încordare, de excitaţie nervoasă. Eficientă în insomnie (fiind de 3 ori mai puternică decât valeriana), ea are acţiune sedativă, calmantă asupra sistemului nervos central şi vegetativ.

Păducelul are acţiune moderată antihipertensivă. Extractul fluid din flori şi frunze de păducel determină o importantă reducere a presiunii arteriolare. Acţiunea biologică este determinată de dilatarea vaselor. În timpul administrării extractului nu este alterată starea normală a reflexelor reglatoare a presiunii sanguine. Se recomandă intern ca adjuvant în angina pectorală, miocardită, hipertensiune arterială, tulburări de menopauză şi neurovegetative, arteroscleroză, emotivitate excesivă, nevroze cardiace şi insomnii.

Magneziul conține clorură de magneziu naturală, care se asimilează în proporție de 90%. Magneziul este un excelent tonic nervos, previne tulburările psihice, ajută la refacerea în cazul oboselii cronice, menține oasele și dantura sănătoase, ajută la menținerea sănătății inimii, susține activitatea intelectuală, ajută la reglarea somnului.

Extractul de măslin reduce puternic glicemia, colesterolul, trigliceridele din sânge. Reglează tensiunea arterială și previne depunerile de grăsimi pe vasele de sange. Frunzele de măslin, sub formă de extract, sunt printre cele mai puternice imunostimulente cunoscute în lume. Extractul de maslin conține oleuropeină, unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali. Aceasta împiedică depunerea colesteroului rău (LDL) pe artere, menținând elasticitatea vasculară. Astfel, inima depune mai puțin efort, pompează sângele mai eficient iar tensiunea arterială se menține în parametrii optimi.

Brusturele eliberează organismul de toxine şi de mucozităţi. Excelent adjuvant în detoxificare se constituie într-un puternic purificator şi tonic sanguin şi hepatic. Mai mult, este dovedit faptul că rădăcina de brusture are şi proprietăţi antioxidante şi antitumorale, protejând organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi şi, implicit, de cancer.

Coada-calului se utilizează ca adjuvant în multe afecţiuni pentru acţiunile sale: diuretice, hemostatice, antibacteriene mineralizante și antianemice. Cele cincisprezece tipuri de flavonoizi conținuți de către coada-calului asigură acestei plante unul din cele mai puternice efecte diuretice din toată lumea vegetală. Este cunoscut continutul bogat in siliciu al acestei plante. Privarea de siliciu organic duce, în timp, la apariția unor tulburări și afecțiuni extrem de diverse, primul simptom fiind incapacitatea organismului de a asimila calciul, fosforul și magneziul. Apoi, cea care are de suferit este pielea, care devine uscată și îmbătrânește prematur, pierzându-și elasticitatea și fiind expusă la riscuri ridicate de a fi afectată de boli cum ar fi psoriazisul, acneea sau eczema alergică. Rând pe rând, părul, unghiile, oasele și articulațiile sunt slăbite și devin vulnerabile la boli datorită lipsei de siliciu. În ultimă instanță apar bolile cardiovasculare și cele ale aparatului respirator (bronșită, astm).

Valeriana reprezintă o resursă medicinală extraordinară, având în vedere numeroasele efecte benefice asupra organismului. Cel mai frecvent, această plantă este utilizată în cazul bolilor sistemului nervos şi ale aparatului cardiovascular.

Compozitie capsula:

Talpa gastei (Leonurus cardiaca) parti aeriene, extract hidroalcoolic 4:1 : 112,5 mg; Magneziu marin extract natural din apa de mare: 112,5 mg; Capsula vegetala; Paducel (Crataegus oxyacantha) fructe, extract hidroalcoolic 4:1 : 56,25 mg; Maslin (Olea europaea) frunze, extract hidroalcoolic uscat cu minim 18% oleuropeina: 56,25 mg; Brusture (Arcticum Iappa) radacina, pulbere: 45 mg; Coada calului (Equisetum arvense) parti aeriene, pulbere: 45 mg; Valeriana (Valeriana offficinalis) radacina, extract hidroalcoolic, cu minim 0,8% acizi valerianici, uscat: 22,5 mg.

Mod de administrare:

1 capsula de 3 ori/ zi.

A se pastra flaconul bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Cantitate:
60 capsule
Producator:
KOTYS
Utilizare:
  • Antiaritmice
  • Antihipertensive
  • Aparat cardiovascular
  • Sedative, antidepresive, anxiolitice
  • Sistem nervos
5 HTP 90 capsule Konig Laboratorium, image 1
Oferta Exclusiv Online 15%
94.80 Lei 80.58 Lei
5 HTP Plus 90 comprimate Alevia, image 1
Oferta Exclusiv Online 35%
98.40 Lei 63.96 Lei

Produse similare

5 HTP 90 capsule Konig Laboratorium, image 1
Oferta Exclusiv Online 15%
94.80 Lei 80.58 Lei
5 HTP Plus 90 comprimate Alevia, image 1
Oferta Exclusiv Online 35%
98.40 Lei 63.96 Lei
Carbune Medicinal 60 capsule Prestige Plant, image 1
Oferta Exclusiv Online 10%
28.30 Lei 25.47 Lei
Ceai Hipotensor 20 plicuri Stef Mar, image 1
Oferta Exclusiv Online 40%
3.00 Lei 1.80 Lei

Produse la pret asemanator

37.90 Lei 34.11 Lei
38.30 Lei 34.47 Lei
39.10 Lei 35.19 Lei