Atenție Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra. Continuand, sunteti de acord cu folosirea lor. OK
Oferta Exclusiv Online 5%

Q Reuma cu Tamaie & Curcuma 60 capsule Kotys

Prețul vechi: 59.00 Lei
56.05 Lei
Reducere: 2.95 Lei (5%)
6426831000714
În stoc
+
Q Reuma cu Tamaie & Curcuma 60 capsule Kotys
Descriere:

Q-REUMA este un produs valoros, complex, care pe langa eficienta dovedita in bolile articulatiilor, este indicat in multiple afectiuni. Un produs care se poate administra atat preventiv, cat si curativ, in afectiuni cronice si acute.

Tamaia, este o adevărată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice. Gama de afecțiuni unde tămâia este folosită cu succes este uimitor de mare. Această plantă este un adevărat fenomen în lupta cu bolile articulare. Luată intern, tămâia sub formă de extract reduce durerile și inflamația articulară, crește flexibilitatea articulațiilor, mărește capacitatea de efort (s-a demonstrat că permite, de exemplu, pacienților cu artrită reumatoidă sau osteoartrită a genunchilor să parcurgă distanțe mai mari). Acidul boswellic din tămâie, administrat în cure de 3 luni, are ca efect diminuarea inflamației și a durerii produse de formațiuni tumorale benigne la sân, cunoscute și sub numele de noduli (care pot fi adenoame, adenofibroame, fibro-chisturi). De asemenea, extractul de tămâie, standardizat în acid boswellic reduce, în timp, dimensiunile tumorilor benigne mamare și scade dramatic riscul de malignizare al acestora.

Tratamentul de trei luni cu extract de tămâie, administrat intern, diminuează sensibilitatea alergică a căilor respiratorii medii și inferioare, degajează de excesul de secreții arborele bronșic, ușurează inspirația și expirația. Cercetările au arătat efecte terapeutice cu adevărat spectaculoase al extractului de tămâie asupra creierului. Efectele acestei plante sunt atât de numeroase, încât pot părea incredibile. O substanță conținută în această rășină (acetat de incensol) are deopotrivă efecte anti-depresive și anxiolitice. O singură doză de tămâie crește tonusul psihic și disponibilitatea minții către activitate, eliminând prompt stările de tristețe obsesivă, apatie, lipsă de inițiativă. Curele de câteva săptămâni cu tămâie induc o stare de stabilitate psihică, împiedicând apariția stărilor de teamă fără motiv aparent, precum producerea atacurilor de panică. De asemenea, această plantă are un puternic efect de atenuare a emoțiilor extreme, prevenind apariția și ameliorând tulburările bipolare. Extractul de tămâie protejează ficatul de acțiunea nocivă a stresului psihic, a unor substanțe toxice (medicamente, alcool, aditivi alimentari sintetici etc.), precum și a virușilor. La pacienții cu hepatită cronică evolutivă, administrarea de extract de tămâie stopează procesul de fibrozare a ficatului și evoluția spre ciroză. Un studiu japonez arată că așa-numitele chisturi hepatice (cunoscute și drept chisturi hidatice) scad ca dimensiuni și complicațiile lor sunt mai reduse dacă se țin cure repetate cu tămâie. Curele de trei luni, au darul de a păstra intacte vasele de sânge (îmbunătățește flexibilitatea și rezistența pereților vasculari). De asemenea, previne formarea cheagurilor de sânge și inflamarea venelor (feblita). Asupra inimii, tămâia are efecte protectoare, prevenind tulburările de irigare ale mușchiului cardiac și infarctul. Studiile au mai arătat că administrarea îndelungată a tămâiei scade nivelul trigliceridelor și a colesterolului rău (LDL) din sânge, dar și crește nivelul colesterolului bun (LDL).

Administrarea sistematică a extractului de tămâie conduce la scăderea gradată a glicemiei la diabetici non-insulinodependenți. La toate tipurile de diabetici, tămâia luată intern are un efect cu totul deosebit de protecție a rinichilor, ficatului și a sistemului nervos. Extractul de tămâie este un protector renal excepțional, curele de lungă durată ajutând la stimularea funcției de filtrare a rinichiului, ceea ce conduce la scăderea nivelului ureei și creatininei din sânge. Curele repetate cu extract de tămâie măresc în mod armonios capacitatea de luptă a sistemului imunitar cu infecțiile. Tămâia stimulează mai ales multiplicarea și activarea așa-numitelor macrofage, celule ale sistemului imunitar care atacă orice germene infecțios din sânge, înainte ca acesta să se replice și să producă o boală. Despre macrofage se spune că sunt cele care alcătuiesc prima linie de apărare a sistemului imunitar. Administrarea tămâii, în mod repetat, ajută la creșterea concentrației de spermatozoizi per centimetru cub de spermă. De asemenea, extractul din această plantă, administrat intern, ajută la creșterea motilității spermatozoizilor și cresc șansele ca aceștia să fecundeze ovulele.

Turmericul este numit planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale. Tradițiile culturale orientale, cum sunt medicina tradițională chineză și Ayurveda, au prețuit și folosit turmericul datorită proprietăților sale terapeutice excepționale, de mai bine de 5000 de ani. Contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv, a ficatului și a vezicii biliare, la menținerea funcțiilor și structurii normale a articulațiilor, susține buna funcționare a sistemului imunitar și procesele normale de diviziune celulară. Are rol benefic în: eczeme alergice, bronșită cronică și astmatiformă, astm, cancer de colon, de rect, cancer de piele, cancer hormono-dependent (la sân, ovarian sau de prostată), boli ale sistemului digestiv: dispepsie și indigestie, gastrită, ulcer, colită, sindromul colonului iriabil, rectocolită ulcero-hemoragică (boala Crohn), reumatism, artrită reumatoidă, artroză, spondiloză și spondilită, afecțiuni ale sistemului nervos: scleroză multiplă, maladia Parkinson, demența vasculară, hepatită virală sau alcoolică, menținerea frumuseții pielii, prevenirea ridurilor de expresie, recăpătarea elasticității pielii după naștere.

Piperul negru acționează ca un antibiotic natural și luptă împotriva infecțiilor bacteriene. Limitează influența negativă a radicalilor liberi în organism. Pe lângă aceasta, ajută în caz de probleme stomacale și ușurează digestia. Are un efect deosebit în caz de răceală și tuse, precum și în accelerarea metabolismului.

Compozitie capsula:
Arbore de tamaie (Boswellia serrata) rasina, extract 5-10:1. uscat cu 70-85% acizi boswelici: 232 mg; Arbore de tamaie (Boswellia serrata) rasina, pulbere: 116 mg; Capsula vegetala; Sofran de lndia (Curcuma longa) rizomi si radacini, extract etil-acetic cu 95% curcumina: 106 mg; Sofran de lndia (Curcuma longa/ Curcuma sp.) rizom, pulbere 92,8 mg; Piper negru (Piper nigrum) pulbere: 23,2 mg.
Mod de administrare:

1-2 capsule de 2 ori/ zi.

A se pastra flaconul bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Cantitate:
60 capsule
Producator:
KOTYS
Utilizare:
  • Afectiuni reno-urinare
  • Antireumatic si antiinflamator
  • Antitumoral
  • Sanatate osteo-articulara
  • Sanatate uro-genitala
Apireven Crema 30 g Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, image
Oferta Exclusiv Online 30%
28.40 Lei 19.88 Lei
Apireven Gel 150 ml Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, image
Oferta Exclusiv Online 30%
35.80 Lei 25.06 Lei

Produse similare

Apireven Crema 30 g Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, image
Oferta Exclusiv Online 30%
28.40 Lei 19.88 Lei
Apireven Gel 150 ml Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, image
Oferta Exclusiv Online 30%
35.80 Lei 25.06 Lei
Arnica Oil 120 ml PlantExtrakt, image
Oferta Exclusiv Online 20%
22.30 Lei 17.84 Lei
Artrisalm 100 tablete Ayurmed, image
Oferta Exclusiv Online 30%
58.10 Lei 40.67 Lei

Produse la pret asemanator

53.80 Lei 43.04 Lei
58.00 Lei 38.86 Lei
56.00 Lei 39.20 Lei