Atenție Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra. Continuand, sunteti de acord cu folosirea lor. OK
Oferta Exclusiv Online 5%

Q Depres cu 5 HTP & Sunatoare 60 capsule Kotys

Prețul vechi: 52.00 Lei
49.40 Lei
Reducere: 2.60 Lei (5%)
6426831000660
În stoc
+
Q Depres cu 5 HTP & Sunatoare 60 capsule Kotys
Descriere:

Asocierea ingredientelor face din produsul Q-DEPRES un real ajutor in diverse afectiuni ale sistemului nervos si a fenomenelor emotionale ce apar in urma dezechilbrarii acestuia.

Griffonia simplicifolia, această plantă sub-tropicală este considerată o adevărată revelație în domeniul echilibrării emoționale, dar și al ținerii sub control a apetitului alimentar. Extractul standardizat, înalt concentrat în 5 HTP (5- hridroxi-triptofan) îi asigură o eficiență excepțională. Trasmiterea semnalelor prin diferitele regiuni ale creierului se realizeaza prin intermediul unor mesaje chimice numite neurotransmitatori, cel mai important fiind serotonina. 5-HTP (5-Hidroxitriptofan) este un metabolit al aminoacidului Triptofan si este un precursor direct al neuro-transmitatorului serotonina numita si “esenta fericirii”. 5-HTP este totodata si un precursor al hormonului melatonina care regleaza ciclul veghe-somn. Nivelul de Serotonina are o influenta directa asupra starii de spirit si pentru un somn odihnitor. Cand nivelul de serotonina este redus din diferite cauze cum ar fi stresul cotidian, un mod de viata sedentar, o alimentatie necorespunzatoare ca si alte aspecte tipice vietii cotidiene din ziua de azi, atunci apar modificarile de comportament enumerate mai jos.Suplimentarea cu 5-HTP reduce efectele unui nivel redus de serotonina in creier. Simptomele unui deficit de serotonina pot fi una sau mai multe din urmatoarele: depresie, insomnie, anxietate, comportament obsesiv, migrene, foame persistenta, agresivitate, nesociabilitate.

Sunătoarea susține sănătatea și capacitatea mentală contribuind la menținerea echilibrului emoțional și la o relaxare optimă; contribuie la realizarea unui somn sănătos și a unei stări generale de bine; susține producția de bilă menținând fluxul normal al acesteia; contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv; susține persoanele care doresc să suprime dependența, inclusiv dependența de fumat; contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular; susține tonifierea și refacerea organismului și menținerea capacității de adaptare a acestuia; contribuie la menținerea sănătații și aspectului pielii. Este de un real ajutor in caz de anxietate, sindrom anxios-depresiv si atacuri de panică.

Drojdie extract standardizat în vitamine din complexul B; Este extras din surse naturale (varietăți de drojdie de bere) și conține nu mai puțin de opt vitamine (B1, B2, B3,B5,B6,B7, B9 și B12), esențiale în funcționarea sistemului nervos, imunitar, endocrin, etc/ Vitaminele B naturale se recomandă în toate cazurile de infecții recidivante, de afecțiuni tumorale, de convalescență (inclusiv după intervențiile chirurgicale). Aceste vitamine se consuma din organism mai repede atunci cand avem de-a face cu inamicul numit stres.

Magneziul contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuarii; susține neurotransmisia normală; contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților; susține funcționarea musculaturii; contribuie la menținerea echilibrului electrolitic și la metabolismul energetic normal.

Passiflora susține activitatea mentală și poate induce relaxarea în situații de stres și tulburări de somn, contribuie la imbunatatirea somnului, atentiei si concentrarii: imbunatatirea sensibilitatii receptorilor si eliberarii neurotransmitatorului GABA, fara a induce sedare sau dependenta, reducerea dorintei necontrolate de a consuma nicotina, canabinoide, alcool etilic si a manifestarilor produse de intreruperea consumului acestora, a durerilor (si cele de origine virala), a spasmelor musculare, tulburarilor respiratorii, cardiace, digestive, urinare de cauza emotionala.

Lavanda contribuie la o relaxare optimă si ajută la menținerea unui somn sănătos. Ajută la imbunătătirea confortului digestiv în caz de stres temporar. Contribuie la obținerea unui somn mai bun, ajută la scăderea tensiunii nervoase, la diminuarea agitației și la scăderea iritabilitătii.

Compozitie capsula:

Griffonia (Griffonia simplicifolia) seminte, extract apos uscat cu minim 30% L-5-hidroxitryptophan: 180 mg; Capsula vegetala; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) extract standardizat in complex de vitamina B: 90 mg; Magneziu marin extract natural din apa de mare: 90 mg; Sunatoare (Hypericum perforatum) parti aeriene, extract hidroetanolic 8-10:1 cu 0,3 % hipericina: 45 mg; Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) frunze si flori pulbere: 44,91 mg; Lavanda (Lavandula angustifolia) ulei esential: 0,09 mg;.

Doza maxima furnizeaza: vitamina B1 0,98 mg, vitamina B2 1 mg, vitamina B3 11,8 mg, vitamina B5 4,6 mg, vitamina B6 1,4 mg, vitamina B7 40 mcg, vitamina B9 167 mcg, vitamina B12 2 mcg, Mg 99 mg.

Mod de administrare:

1-2 capsule/ zi.

A se pastra flaconul bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Cantitate:
60 capsule
Producator:
KOTYS
Utilizare:
  • Afectiuni neurologice
  • Sedative, antidepresive, anxiolitice
  • Sistem nervos
5 HTP 90 capsule Konig Laboratorium, image 1
Oferta Exclusiv Online 15%
94.80 Lei 80.58 Lei
5 HTP Armonie 60 capsule Rotta Natura, image 1
Oferta Exclusiv Online 25%
43.50 Lei 32.62 Lei

Produse similare

5 HTP 90 capsule Konig Laboratorium, image 1
Oferta Exclusiv Online 15%
94.80 Lei 80.58 Lei
5 HTP Armonie 60 capsule Rotta Natura, image 1
Oferta Exclusiv Online 25%
43.50 Lei 32.62 Lei
5 HTP Plus 90 comprimate Alevia, image 1
Oferta Exclusiv Online 35%
98.40 Lei 63.96 Lei
Aloe Vera Gel 1000 ml Laboratoarele Remedia, image 1
Oferta Exclusiv Online 33%
51.80 Lei 34.71 Lei

Produse la pret asemanator

51.80 Lei 34.71 Lei
47.40 Lei 31.76 Lei
48.00 Lei 32.16 Lei