Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Q Circulatie + cu Ginkgo Biloba & Rozmarin 60 capsule Kotys

6426831000653
5% Reducere Producator
41.50 Lei
39.42 Lei
Castigati: 2.08 Lei
In stoc
+
Adăugați in Wishlist
Livrare
Plata
Q Circulatie + cu Ginkgo Biloba & Rozmarin 60 capsule Kotys
Descriere:

Combinatia unica de ingrediente cu efect sinergic fac produsul util in afectiunile circulatorii, dar si reumatice, fiind folosit cu succes pentru imbuatatirea memoriei, in vertij, tinitus (tiuit in urechi), spondiloze cervicale si alte afectiuni inflamatorii si circulatorii.

Extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulației sanguine la nivelul creierului, îmbunătățind tot o dată utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la îmbunătățirea semnificativă atenției, crește capacitatea de efort intelectual, optimizează coordonarea neuro-motorie. Nu în ultimul rând, extractul din această plantă are efect antidepresiv și stimulent nervos, ceea ce optimizează, de asemenea, funcțiile cognitive. Studiile efectuate pana acum a testa faptul ca extractul de Ginkgo Biloba are o contributie importanta in ceea ce priveste imbunatatirea circulatiei sangelui, fapt ce ajuta la reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare sau atac cerebral. In acelasi timp, persoanele care au circulatia periferica deficitara si isi simt mereu mainile si picioarele reci pot sa utilizeze extractul de Ginkgo Biloba pentru remedierea acestor probleme. Acelasi efect recomanda extractul de Ginkgo Biloba si in combaterea varicelor sau a hemorozilor.

Scoarța de salcie mai este denumită „aspirina naturală”, căci renumita aspirină a fost extrasă pentru prima oară din coaja acestui arbore, în anul 1835, de chimistul german Karl Lewieg. Spre deosebire de aspirina sintetică, salicinul din scoarța de Salcie are un efect mai de durată, fiind un remediu foarte echilibrat, care poate fi folosit pe perioade lungi de timp. Scoarţa de Salcie are efecte vasodilatatoare şi antioxidante, prevenind depunerea de grăsimi şi de colesterol pe arterele coronare şi îngroşarea lor. Astfel, se pot preîntâmpina ateroscleroza, infarctul miocardic și accidentul vascular cerebral. Salicilul din scoarța de Salcie este cel mai eficient remediu pentru cele două simptome care însoțesc majoritatea bolilor infecțioase și inflamatorii

Frunzele de Rozmarin conţin ulei volatil cu aromă puternică, stimulatoare. Plantă adaptogenă și antioxidantă, Rozmarinul previne îmbătrânirea celulară. Datorită conţinutului ridicat în flavonoide, ea stimulează circulaţia cerebrală şi microcirculaţia, este eficientă în afecţiuni neurologice, vertij, migrene, anxietate şi depresii. Pentru reglarea sistemului nervos, Rozmarinul este un neegalat tămăduitor, fiind numit și „iarba aducerii-aminte”. La şcolari, studenţi şi adulţii cu muncă de birou, Rozmarinul îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea de concentrare.

Harpagophytum (Gheara-diavolului) poate ajuta la uşurarea durerii şi, în unele cazuri, poate imbunătăţi mobilitatea persoanelor care suferă de osteoartrită sau de reumatism degenerativ. Calitaţile antiinflamatorii conferite de harpagozidă şi fitosteroli sunt cele care produc acest efect , iar planta este adesea recomandată pentru tratarea cazurilor uşoare de reumatism. Ea este folosită extern pentru durerile articulare. Principiile active ajută la stimularea sistemului digestiv, de aceea planta este folosită pentru tratarea indigestiei. Planta ajută şi la probleme de ficat sau vezică biliară. Preparatele de bază de gheara-diavolului au efect antiinflamator, analgezic şi de protecţie a funcţiei hepatice.

Salvia reprezintă un complex fitochimic cu efect sinergic tonifiant, antioxidant, estrogenic, analgezic şi antiinflamator. La nivelul sistemului nervos, planta tratează palpitațiile, surmenajul psihic, tulburările de memorie, stresul, astenia, oboseala, amețelile. Salvia măreşte capacitatea de concentrare şi înlătură oboseala mentală. Azi, când cerem dovezi ştiinţifice pentru orice afirmaţie legată de sănătate, ne minunăm de scrierile renumitului naturopat medieval John Gérard. În anul 1597, el afirma că ,,Salvia este în mod deosebit bună pentru cap şi creier şi stimulează nervii şi memoria’’. Și Nicolas Culpeper, un alt reputat fitoterapeut scria, în anul 1652, că ,,Salvia vindecă memoria, animă şi trezeşte simţurile’’.

Compozitie capsula:

Salcie (Salix alba) coaja, extract hidroalcoolic uscat cu minim 25% salicina: 100 mg; Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) radacina pulbere: 100 mg; Capsula vegetala; Rozmarin (Rosmarinus officinalis) pulbere: 99,4 mg; Ginkgo biloba frunze, extract hidroalcoolic 50:1, 24/6, cu 24% flavonoide si 6% terpenoide: 80 mg; Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) radacina, extract apos cu minim 2,7% harpagozide: 20 mg; Rozmarin (Rosmarinus officinalis) ulei esential: 0,4 mg; Salvie (Salvia officinalis) ulei esential: 0,2 mg.

Mod de administrare:

1-2 capsule de 2 ori/ zi.

A se pastra flaconul bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Cantitate:
60 capsule
Producator:
KOTYS
Utilizare:
  • Antireumatic si antiinflamator
  • Aparat cardiovascular
  • Circulatie cerebrala
  • Curatarea vaselor de sange
  • Sanatate osteo-articulara

Nu exista recenzii

Ai comandat acest produs?

Adauga o recenzie ce poate ajuta si alti clienti in a lua o decizie corecta.

Adauga recenzie
Posibil interesat de
Livrare prin curier rapid

Livram oriunde pe teritoriul Romaniei

Produse originale

Toate produsele sunt originale si cu specificatii producator

Retur 14 zile

Perioada de returnare de 14 zile de la primirea coletului