Atenție Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra. Continuand, sunteti de acord cu folosirea lor. OK
Oferta Exclusiv Online 5%

Q Calm cu Valeriana & Passiflora 60 capsule Kotys

Prețul vechi: 39.00 Lei
37.05 Lei
Reducere: 1.95 Lei (5%)
6426831000646
În stoc
+
Q Calm cu Valeriana & Passiflora 60 capsule Kotys
Descriere:

Q-CALM este un produs ideal pentru controlul starilor de nervozitate, neliniste, insomnii, chiar daca acestea sunt insotite de stari anxioase sau depresive. Echilibrand mai multe functii ale sistemului nervos, Q-CALM este indicat atat ocazional, cat si pe termen mai lung, in functie de natura si intensitatea dezechilibrului emotional tratat.

Valeriana reprezintă o resursă medicinală extraordinară, având în vedere numeroasele efecte benefice asupra organismului. Cel mai frecvent, această plantă este utilizată în cazul bolilor sistemului nervos şi ale aparatului cardiovascular. Destinde, calmează iritabilitatea şi stresul, acţionează contra anxietăţii. Valeriana exercită asupra sistemului nervos central efecte sedative şi relaxante care contribuie la facilitarea somnului şi la ameliorarea calităţii lui. Valeriana: Susține sănătatea mentală; contribuie la atenuarea tensiunilor nervoase ușoare; contribuie la ameliorarea simptomelor ușoare de stres mental; ajută la a face față stresului; contribuie la atenuarea tulburărilor de somn și a insomniei temporare; susține relaxarea și un somn sănătos; contribuie la susținerea sănătății mentale și a relaxării în caz de stres, tulburări de somn; contribuie la ameliorarea tulburărilor psihice și a celor de dispoziție.

Passiflora susține activitatea mentală și poate induce relaxarea în situații de stres și tulburări de somn. Contine principii active ce ajută la funcționarea normală a sistemului nervos, reglând ciclul veghe-somn, echilibrând starea emoțională, îmbunătățind capacitatea de relaxare.

Sunătoarea susține sănătatea și capacitatea mentală contribuind la menținerea echilibrului emoțional și la o relaxare optimă; contribuie la realizarea unui somn sănătos și a unei stări generale de bine; susține producția de bilă menținând fluxul normal al acesteia; contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv; susține persoanele care doresc să suprime dependența, inclusiv dependența de fumat; contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular; susține tonifierea și refacerea organismului și menținerea capacității de adaptare a acestuia; contribuie la menținerea sănătații și aspectului pielii. Este de un real ajutor in caz de anxietate, sindrom anxios-depresiv si atacuri de panică.

Drojdie extract standardizat în vitamine din complexul B este extras din surse naturale (varietăți de drojdie de bere) și conține nu mai puțin de opt vitamine (B1, B2, B3, B5 ,B6, B7, B9 și B12), esențiale în funcționarea sistemului nervos, imunitar, endocrin, etc.. Vitaminele B naturale se recomandă în toate cazurile de infecții recidivante, de afecțiuni tumorale, de convalescență (inclusiv după intervențiile chirurgicale). Util in: menținerea structurii și funcțiilor normale ale pielii, mucoaselor și ochilor, menținerea sănătății creierului și a sistemului nervos si reducerea stresului și a oboselii, menținerea metabolismului energetic normal.

Ulei de salvie, ulei esential integral, nefractionat, este antifungic puternic, anti-tumoral, antioxidant, coleretic, colagog, antispastic digestiv, antispastic respirator, expectorant, emenagog, reglator al secreției endocrine și exocrine a ovarelor, depurativ, antidepresiv puternic, anxiolitic, stimulent al digestiei, carminativ, febrifug, antitumoral, antibacterian (efect contra Shigella sp.), afrodisiac ușor masculin și feminin, hipotensiv.

Compozitie capsula:

Valeriana (Valeriana officinalis) radacina, extract hidroalcoolic cu minim 0,8% acizi valerianici, uscat: 180 mg; Capsula vegetala; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) extract Forte B 100 mg: 90 mg; Sunatoare (Hypericum perforatum) parti aeriene, extract hidroalcoolic 8-10:1, cu minim 0,3% hipericina, uscat: 45 mg; Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) parti aeriene, extract hidroalcoolic 4:1, uscat: 45 mg; Sunatoare (Hypericum pertoratum) parti aeriene, pulbere: 45 mg; Valeriana (Valeriana officinalis) radacina, pulbere: 44,91 mg; Salvie (Salvia officinalis) ulei esential de 0,09 mg.

Doza maxima furnizeaza: vitamina B1- 0,98 mg, vitamina B2- 1 mg, vitamina B3- 11,8 mg, vitamina B5- 4,6 mg, vitamina B6- 1,4 mg, vitamina B7- 40 mcg, vitamina B9- 167 mcg, vitamina B12- 2 mcg.

Mod de administrare:

1-2 capsule/ zi.

A se pastra flaconul bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Cantitate:
60 capsule
Producator:
KOTYS
Utilizare:
  • Afectiuni neurologice
  • Sedative, antidepresive, anxiolitice
  • Sistem nervos
5 HTP 90 capsule Konig Laboratorium, image 1
Oferta Exclusiv Online 15%
94.80 Lei 80.58 Lei
5 HTP Armonie 60 capsule Rotta Natura, image 1
Oferta Exclusiv Online 25%
43.50 Lei 32.62 Lei

Produse similare

5 HTP 90 capsule Konig Laboratorium, image 1
Oferta Exclusiv Online 15%
94.80 Lei 80.58 Lei
5 HTP Armonie 60 capsule Rotta Natura, image 1
Oferta Exclusiv Online 25%
43.50 Lei 32.62 Lei
5 HTP Plus 90 comprimate Alevia, image 1
Oferta Exclusiv Online 35%
98.40 Lei 63.96 Lei
Aloe Vera Gel 1000 ml Laboratoarele Remedia, image 1
Oferta Exclusiv Online 33%
51.80 Lei 34.71 Lei

Produse la pret asemanator

36.40 Lei 32.76 Lei
36.40 Lei 32.76 Lei
37.90 Lei 34.11 Lei