Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Livrare si Retur

LIVRARE
www.nutriplantmed.ro livreaza oriunde in Romania prin sistem de curierat rapid.

Expedierea durează 1-2 zile lucrătoare, putând întârzia cu 1-5 zile lucrătoare dacă în comandă sunt produse din depozitele partenere.

Costul de livrare standard se aplică până la 3 kg. Peste această greutate, se adaugă 1 leu/kg. Costurile suplimentare de transport, calculate după pregătirea coletului, vor fi specificate în emailul de finalizare comandă și în factură.

Va rugam sa aveti in vedere ca este o perioada foarte aglomerata pentru firmele de curierat si exista intazieri atat in preluarea, cat si in livrarea coletelor. Noi incercam sa intervenim, pe cat posibil, dar firmele de curierat lucreaza deja la capacitate maxima.

De asemenea, avem rugamintea sa ne semnalati doar cand acestea depasesc 1-2 zile lucratoare. Pentru comenzile cu intarziere mai mica nu se poate interveni si eventualele solicitari pentru acestea nu fac decat sa ingreuneze mai mult timpul de raspuns pentru restul problemelor.

Va multumim anticipat pentru intelegere!


RETUR

Nutri-Plant-Med S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din prezentările de pe site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, culoarea poate fi diferită, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări și soluționări ale sesizărilor dumneavoastră, la adresa de email nutriplantmed@yahoo.com

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Nutri-Plant-Med S.R.L. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/ produselor.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail transmis la adresa nutriplantmed@yahoo.com decizia sa de a renunta la produsele comandate.

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Aleea Tineretului, Nr. 3, Bl. 3, Sc.1, Ap.4, Cod postal 320126, Resita, Caras-Severin, Romania.

Produsele returnate vor fi insotite de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.

Nutri-Plant-Med S.R.L. va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produselor returnate.

Nutri-Plant-Med S.R.L. va restitui contravaloarea produselor comandate si a costului livrarii prin virament bancar in contul bancar indicat de client.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, Nutri-Plant-Med S.R.L. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.