Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Ginkgo Biloba Pachet 2 cutii cu 60 comprimate Dacia Plant

6421930112252
35% Reducere Producator
33.80 Lei
21.97 Lei
Castigati: 11.83 Lei
In stoc
+
Adăugați in Wishlist
Obtine 10 Lei Reducere Transport
- 10 Lei Reducere Transport la comandarea oricarui produs din CATEGORIA 10 LEI REDUCERE TRANSPORT  vezi AICI

- Consultati conditiile de Livrare si Retur

Livrare
Plata
Ginkgo Biloba Pachet 2 cutii cu 60 comprimate Dacia Plant
Proprietăți:

Îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare, eficientizează randamentul intelectual, este recomandat pentru normalizarea circulației cerebrale, crește fluxul sangvin și nivelul de oxigenare al creierului.

Creierul este principalul coordonator și centru de comandă al organismului, fiind alcătuit din peste 10 milioane de neuroni. Activitatea cerebrală integrează funcțiile cognitive, prin intermediul cărora omul cunoaște realitatea, acestea incluzând: atenția, memoria, gândirea și învățarea. Informațiile care trebuiesc memorate produc la nivelul neuronilor modificarea potențialului electric de membrană, fiind reținute temporar sub formă de activitate electrică; în funcție de intensitate informația putând fi ''impregnată'' pe o durată mai lungă sau mai scurtă de timp.
Produsul conține un amestec de plante cu acțiune stimulentă a circulației cerebrale și stimulența mentală care corectează simptomele ce apar în cursul procesului de îmbătrânire fiziologică și/sau patologică (lipsă de atenție, slăbirea memoriei, a concentrării mentale, scăderea ratei circulației cerebrale), fiind de asemenea recomandat și în afecțiuni vasculare și tulburări neurosenzitive care pot apare la orice vârstă.

Acțiuni:

Tonic cerebral, stimulent al circulației cerebrale și periferice, stimulent mental, vasodilatator arteriolar și vasoconstrictor venos, antidepresiv, anxiolitic, reglator psihoemoțional, activează metabolismul energetic la nivel cortical prin sporirea captării glucozei și a oxigenului la nivel neuronal, crește sinteza de ATP (acid adenozintrifosforic, reprezintă forma de stocare a energiei la nivel celular), reglează capacitanța venoasă, crește rezistență și scade permeabilitatea capilară.

Indicații:
Se utilizează ca adjuvant în: insuficiența circulatorie cerebrală, tulburări de memorie la orice vârstă, sechele după accidente vasculare cerebrale, traumatisme craniene, arteriopatii obliterante ale membrelor inferioare, fragilitate vasculară, varice, hemoroizi, ischemie corioretiniană, vertij, hipoacuzii cohleovestibulare, randament intelectual scăzut, acufene (zgomote sau vâjâituri în urechi), depresii, anxietate, atacuri de panică și în geriatrie.

Contraindicații:
Hemoragii, accidente vasculare hemoragice recente, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranță la lactoza.

Precauții:
Se recomandă prudența la asocierea cu tratamente anticoagulante, antiagregante-plachetare și/sau aspirină (poate predispune la hemoragii).
În sarcină și alăptare se administrează cu recomandarea medicului.

Ingrediente:
Plante: ginkgo biloba (100mg), angelica (100mg), busuioc (50mg), mentă (50mg), roiniță (50mg).
Ingrediente inactive: lactoză, celuloza microcristalină, aerosil.

GINKGO BILOBA (Ginkgo biloba)
Originar din Asia, Ginkgo biloba este un arbore foarte vechi care a rezistat ultimei glaciațiuni. Frunzele de ginkgo biloba conțin: flavonoide, diterpene (ginkgolidele A, B, C, J și M) și lactone sesquiterpenice (bilobalida și bilobalonă), substanțe bioactive cu acțiune tonic cerebrală, stimulență a circulației cerebrale și periferice. Planta activează metabolismul energetic la nivel cortical prin creșterea captării glucozei și a oxigenului la nivel neuronal, crește sinteza de ATP (acid adenozintrifosforic, reprezintă forma de stocare a energiei la nivel celular) fiind stimulent mental, vasodilatator arteriolar și vasoconstrictor venos, reglează capacitanța venoasă, crește rezistență și scade permeabilitatea capilară, fiind recomandată ca adjuvant în insuficiența circulatorie cerebrală, tulburări de memorie la orice vârstă, sechele după accidente vasculare cerebrale, traumatisme craniene, arteriopatii obliterante ale membrelor inferioare, fragilitate vasculară, varice, hemoroizi, ischemie corioretiniană, vertij, hipoacuzii cohleovestibulare, randament intelectual scăzut, acufene (zgomote sau vâjâituri în urechi).

BUSUIOC (Ocimum basilicum)
Originar din India, busuiocul este planta cunoscută de mii de ani datorită proprietăților sale vindecătoare, fiind considerată sacră în multe zone ale lumii. Uleiul esențial este cea mai importantă substanță bioactivă a plantei, fiind alcătuit din: eugenol, citral, citronelal, limonen, cineol, linalool, geraniol, α și β-pinen, β-cariofilen. Datorită proprietăților analgezice, antispastice, anxiolitice și antidepresive, busuiocul se utilizează că adjuvant în tratamentul afecțiunilor neuro-psihice (migrene, cefalee, anxietate, depresie, insomnie).

MENTĂ (Mentha piperită)
Surse istorice arată că menta era utilizată încă din antichitate pentru tratarea diferitelor tipuri de afecțiuni. Planta conține un ulei esențial (alcătuit din mentol, mentonă, 1,8-cineol, α și β-pinen și limonen) cu acțiune stimulentă mentală și calmanta psihoemoțională.

ROINIȚA (Melissa officinalis)
Roiniță este o plantă utilizată în medicina tradițională ca remediu pentru reglarea psiho-emoțională, normalizarea funcției cardiace și ameliorarea proceselor cognitive. Roinița conține: un ulei esențial (alcătuit din citronelal, geranial, neral, cis și trans-ocimen, β-cariofilen), acizi polifenolcarboxilici (cafeic, clorogenic, rosmarinic), acizi triterpenici (ursolic și oleanolic) și flavonozide (derivați ai luteolinei și kaempferolului), substanțe bioactive cu acțiune sedativă, reglatoare psiho-emoțională și stimulentă mentală.

ANGELICA (Angelica archangelică)
Plantă extrem de vitală și viguroasă, angelica este totodată o plantă sacră care atrage rezonanțe angelice în ființă. Angelica are în compoziție: uleiuri esențiale, cumarine, furanocumarine, acizi grași și taninuri, substanțe bioactive cu acțiune stimulentă cerebrală și calmantă a sistemului nervos care permit administrarea plantei pentru menținerea unei stări de claritate și tonus mental.

Mod de administrare:
Adulți și tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi.
Copii între 5 și 15 ani: câte 1/2 de comprimat de 2 ori pe zi.

Cantitate:
120 comprimate
Producator:
DACIA PLANT
Utilizare:
  • Afectiuni neurologice
  • Antioxidant
  • Aparat cardiovascular
  • Circulatie cerebrala
  • Maini si picioare reci
  • Memorie si concentrare
  • Sistem nervos
  • Tonic general
  • Varice

Nu exista recenzii

Ai comandat acest produs?

Adauga o recenzie ce poate ajuta si alti clienti in a lua o decizie corecta.

Adauga recenzie
Livrare prin curier rapid

Livram oriunde pe teritoriul Romaniei

Produse originale

Toate produsele sunt originale si cu specificatii producator

Retur 14 zile

Perioada de returnare de 14 zile de la primirea coletului