Atenție Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra. Continuand, sunteti de acord cu folosirea lor. OK
Oferta Exclusiv Online 20%

Enlarge 30 capsule Sun Wave Pharma

Prețul vechi: 53.70 Lei
42.96 Lei
Reducere: 10.74 Lei (20%)
8901171080063
În stoc
+
Enlarge 30 capsule Sun Wave Pharma
Descriere:
Indicat în:
-disfuncții sexuale masculine
-scăderea libidoului

-disfuncții erectile.

Este un supliment alimentar ce conține o combinație unică între L-Arginină, un aminoacid semi-esențial cu un rol foarte important în reglarea circulației sanguine periferice și Ginseng, folosit de mii de ani ca tonic pentru vitalitate, îmbunătățirea performanțelor fizice și a memoriei, reducerea oboselii și întărirea sistemului imunitar.
Disfuncțiile sexuale masculine sunt o problemă de sănătate care apar frecvent după vârsta de 40 de ani (50% dintre bărbații peste 40 ani au probleme de disfuncție sexuală), dar și înainte de această vârstă.
Disfuncțiile sexuale masculine sunt reprezentate de probleme care apar la una sau mai multe dintre cele patru componente majore ale funcției sexuale masculine: libido, erecție, ejaculare, orgasm.
Libido-ul este componenta senzuală a funcției sexuale și disfuncția se manifestă prin scăderea interesului pentru actul sexual (spontan sau ca răspuns la stimuli erotici).
Cauzele care duc la scăderea libidoului sunt variate: stress, oboseală,tratamente (în special cele care acționează asupra SNC, dar și altele precum spironolactona, cimetidina, etc), cauze endocrine, etc.
Ginseng este foarte eficient în creșterea libidoului și astfel în ameliorarea funcției sexuale datorită efectului direct al componentelor ginsenoside asupra sistemului nervos central și țesuturilor genitale.
Erecția este rezultatul unui proces neuropsihologic complex.
Impulsurile nervoase provenite de la scoarța cerebrală, dar și de la nivel sacrat (prin stimuli genitali direcți) sunt transmise prin intermediul nervilor rușinoși la nivelul penisului unde determină activarea sintezei de oxid nitric.
Oxidul nitric produce relaxarea mușchilor netezi ce căptușesc spațiile sinusoidale cu efect în compresia venulelor din corpul cavernos penian care are ca rezultat rigidizarea penisului.
Oxidul nitric este format la nivelul peretelui vascular din l-arginina (precursor).
Studiile recente arată că unul dintre mecanismele cel mai frecvent implicate în disfuncțiile vasculare (care conduc la disfuncțiile erectile) este apariția unei disfuncționalități în producerea oxidului nitric la nivel vascular determinată de prezența unui tip de l-arginină modificat (asymetricdimethilarginine ADMA) care inhiba producția de oxid nitric.
S-a demonstrat că suplimentarea cu L-Arginină reface funcționalitatea vasculară și îmbunătățește simptomele clinice determinate de disfuncția vasculară, îmbunătățind astfel disfuncția erectilă.
Astfel ENLARGE, prin combinația unică de L-arginină și ginseng, acționează rapid și eficient asupra funcției sexuale masculine cu efect demonstrat de îmbunătățire a funcției sexuale, prin creșterea libidoului și ameliorarea funcției erectile.

Compoziție:

Fiecare capsulă conține: L-Arginină 200mg, Ginseng 50mg.

Mod de administrare:
Ca supliment alimentar 1-3 capsule de trei ori/zi cu o cantitate suficientă de lichid.
ENLARGE acționează natural în organism și, deși unele persoane pot înregistra rezultate favorabile mai devreme, produsul trebuie administrat continuu pentru cel puțin patru săptămâni.

Contraindicații și Precauții:
Este contraindicat în cazul prezentei argininemiei, o boală genetică rară.
Se recomandă evitarea utilizării în cazul gravidelor, mamelor care alăptează, insuficienței renale sau hepatice.
Ginseng poate determina reacții alergice.

De asemenea se administrează cu precauție în diabet deoarece Ginseng poate scădea nivelul glicemiei.

Cantitate:
30 capsule
Producator:
SUN WAVE PHARMA
Utilizare:
  • Sanatate uro-genitala
  • Tonic sexual
Branca Ursului 60 comprimate Dacia Plant, image
Oferta Exclusiv Online 33%
31.00 Lei 20.77 Lei
Ceai Branca Ursului 50 g Favisan, image
Oferta Exclusiv Online 30%
9.50 Lei 6.65 Lei

Produse similare

Branca Ursului 60 comprimate Dacia Plant, image
Oferta Exclusiv Online 33%
31.00 Lei 20.77 Lei
Ceai Branca Ursului 50 g Favisan, image
Oferta Exclusiv Online 30%
9.50 Lei 6.65 Lei
EjaControl 4 capsule Maxmed, image
Oferta Exclusiv Online 15%
84.50 Lei 71.82 Lei
Favisex Amor Unguent pentru Masaj 30 ml Favisan, image
Oferta Exclusiv Online 30%
13.90 Lei 9.73 Lei

Produse la pret asemanator

43.50 Lei 32.62 Lei
Argila Pulbere 1 kg Algo
5944721000060
44.20 Lei 30.94 Lei
42.50 Lei 29.75 Lei