www.nutriplantmed.ro livreaza oriunde in Romania prin sistem de curierat rapid, colaborand cu diverse firme de curierat.

Durata de expediere este 1-7 zile lucratoare. Taxele de livrare se achita indiferent de valoarea comenzii.

Costul de livrare 17 Lei este valabil pentru coletele cu o greutate sub 2 kg si doar pentru localitatile unde exista puncte de livrare-colectare ale firmei de curierat. Pentru coletele cu o greutate peste 2 kg si pentru localitatile din afara ariei de acoperire se poate percepe o taxa suplimentara.

Cheltuielile de transport pot varia in functie de destinatia, marimea si greutatea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat.

In cazul in care costul transportului este diferit de 17 lei sunteti anuntat telefonic inainte de livrarea coletului.

Intarzieri la preluarea si livrarea coletelor

Va rugam sa aveti in vedere ca este o perioada foarte aglomerata pentru firmele de curierat si exista intazieri atat in preluarea, cat si in livrarea coletelor. Noi incercam sa intervenim, pe cat posibil, dar firmele de curierat lucreaza deja la capacitate maxima.

De asemenea, avem rugamintea sa ne semnalati doar cand acestea depasesc 1-2 zile lucratoare. Pentru comenzile cu intarziere mai mica nu se poate interveni si eventualele solicitari pentru acestea nu fac decat sa ingreuneze mai mult timpul de raspuns pentru restul problemelor.

Va multumim anticipat pentru intelegere!