Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Condiții de livrare

www.nutriplantmed.ro livreaza oriunde in Romania prin sistem de curierat rapid, colaborand cu diverse firme de curierat.

Durata de expediere este 1-7 zile lucratoare. Taxele de livrare se achita indiferent de valoarea comenzii.

Costul de livrare calculat este valabil pentru coletele cu o greutate sub 3 kg.

Puneti in cos cel putin 1 produs din categoria 10 LEI REDUCERE TRANSPORT si beneficiati de reducerea aferenta. Reducerea este de 10 lei/cos indiferent de numarul de produse adaugate din aceasta categorie.

In situatii exceptionale cheltuielile de transport pot varia in functie de destinatia, marimea si greutatea coletului. 

In cazul in care costul transportului este diferit de cel calculat sunteti anuntat telefonic inainte de livrarea coletului pentru a va exprima acordul.

Intarzieri la preluarea si livrarea coletelor

Va rugam sa aveti in vedere ca este o perioada foarte aglomerata pentru firmele de curierat si exista intazieri atat in preluarea, cat si in livrarea coletelor. Noi incercam sa intervenim, pe cat posibil, dar firmele de curierat lucreaza deja la capacitate maxima.

De asemenea, avem rugamintea sa ne semnalati doar cand acestea depasesc 1-2 zile lucratoare. Pentru comenzile cu intarziere mai mica nu se poate interveni si eventualele solicitari pentru acestea nu fac decat sa ingreuneze mai mult timpul de raspuns pentru restul problemelor.

Va multumim anticipat pentru intelegere!