Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Complex Imunitate Quercetin + Zn + D3 30 capsule Laboratoarele Remedia

5944747006701
45.00 Lei
30.15 Lei
Castigati: 14.85 Lei
In stoc
+
Adăugați in Wishlist
Livrare
Plata
Complex Imunitate Quercetin + Zn + D3 30 capsule Laboratoarele Remedia
Descriere:

QUERCETINA din extractul de muguri florali de Salcâm japonez (Sophora japonica) și Hesperidina din extractul din fructe imature de Portocal-amar (Citrus aurantium) sunt bioflavonoide din categoria polifenolilor. Quercetina susține relaxarea și starea de bine fizică a organismului. Quercetina are efect calmant asupra aparatului respirator (faringe și corzi vocale) și susține metabolismul lipidelor și al carbohidraților.
BROMELAINA este o enzimă vegetală din fructele de Ananas (Ananas comosus) implicată în procesul de digestie.
VITAMINA C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a sistemului imunitar, sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării, la regenerarea formei reduse a vitaminei E și crește absorbția fierului. Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a ligamentelor, a pielii și a sistemului osos.

Beneficii:
Complex IMUNITATE Quercitin + Zn + D3 conține nutrienți cu efecte benefice asupra sistemelor imunitar, cardiovascular și nervos. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, susținând astfel sănătatea întregului organism.


Compoziție/comprimat:

Extract apos 15:1 din muguri florali de Salcam japonez (Sophora japonica L.), cu un conținut de 95% quercetin - 250 mg; Citrat de zinc trihidrat, furnizând 12,50 mg zinc - 40,32 mg; Vitamina C (Acid ascorbic) - 40 mg; Bromelaină 1200 GDU/g din extract apos din fructe de Ananas (Ananas comosus) - 25 mg; Extract din fructe imature de Portocal-amar (Citrus aurantium), cu un conținut de 99% bioflavonoide și 90% hesperidină -17.50 mg; agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali, dioxid de siliciu coloidal; Colecalciferol 100000 U.I./g, furnizând 25 mcg vitamina D3 -10 mg.


Mod de administrare:

Adulți: câte 1 capsulă, de două ori pe zi, în timpul mesei.

Cantitate:
30 capsule
Producator:
LABORATOARELE REMEDIA
Utilizare:
  • Antialergic
  • Antiastmatic
  • Antioxidant
  • Aparat respirator
  • Imunitate
  • Vitamine si minerale

Nu exista recenzii

Ai comandat acest produs?

Adauga o recenzie ce poate ajuta si alti clienti in a lua o decizie corecta.

Adauga recenzie
Livrare prin curier rapid

Livram oriunde pe teritoriul Romaniei

Produse originale

Toate produsele sunt originale si cu specificatii producator

Retur 14 zile

Perioada de returnare de 14 zile de la primirea coletului