Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Carnitine FX 20 plicuri Pro Nutrition

6421766011330
10% Reducere Producator
35.00 Lei
31.50 Lei
Castigati: 3.50 Lei
Lipsa Stoc
Livrare
Plata
Carnitine FX 20 plicuri Pro Nutrition
Descriere:

Creat după o formulă complexă și avansată, Carnitine FX este un supliment nutritiv efervescent, sub formă de plicuri, care te va ajuta să pierzi mai ușor din greutate, să-ți crești nivelul de performanță și chiar să îmbunătățești vascularizarea organismului tău în timpul antrenamentelor.

Datorită caracteristicilor sale deosebite, acest produs va avea o contribuție importantă la reducerea țesutului adipos din organism, transportând grăsimile în mitocondriile celulelor musculare, unde acestea vor fi oxidate și transformate rapid în energie. De asemenea, acest supliment nutritiv va juca un rol important și în regenerarea și recuperarea musculaturii tale după antrenamentele intense, reducând considerabil inflamarea și febra musculară.

Carnitine FX reunește, sub aceeași etichetă, o gamă diversificată de ingrediente, precum carbohidrați complecși, antioxidanți, vitamine și minerale, toate lucrând în sinergie pentru a-ți fortifica sistemul imunitar. Deși principalul atribut al acestui produs este de a reduce țesutul adipos din organism, efectele Carnitine FX nu se limitează la asta, lucru care se datorează în special formulei sale atent gândite.

Natura acestui supliment nutritiv îl face potrivit pentru o gamă largă de categorii de persoane. Astfel, fie că discutăm despre sportivi cu experiență sau începători, persoane active, sedentare sau care caută doar să piardă din kilogramele în plus, cu toții pot beneficia de pe urma acestui produs.

Beneficiul principal al Carnitine FX este efectul puternic de reducție pe care acesta îl va avea asupra țesutului adipos din organismul tău. Stimulând metabolizarea grăsimilor și transformarea acestora în energie, produsul va avea un dublu efect: pe de o parte, va contribui la în mod direct la scăderea în greutate, accelerând arderea acestor grăsimi; pe de altă parte, acesta va avea și o contribuție indirectă asupra procesului de slăbire, crescându-ți nivelul de energie și ajutându-te să lucrezi mai mult și mai intens în sala de antrenament.

Un alt beneficiu al produsului este capacitatea acestuia de fortifica sistemul imunitar al organismului, contribuind la absorbția vitaminelor, mineralelor și antioxidanților, ajutând astfel la menținerea sănătății și a unei stări generale de bine.

De asemenea, Carnitine FX va juca un rol important și în îmbunătățirea vascularizării organismului, crescând nivelul de nitrogen din sânge, cu un efect pozitiv atât asupra nivelului tău de energie, cât și asupra recuperării după antrenamentele mai intense.

Cel mai potrivit moment pentru a consuma Carnitine FX este cu 15-20 de minute înainte de antrenament. Astfel te vei asigura că beneficiezi de efectele produsului atât în timpul sesiunilor de efort, cât și în perioada de repaus care urmează, maximizând rezultatele antrenamentelor tale.

Compozitie:

Maltodextrină, zahăr praf, acidifianți (acid citric, acid malic), corector de aciditate (bicarbonat de sodiu), tartrat de L-Carnitină, dextroză, agenți antiaglomeranți (fosfat tricalcic, carbonat de magneziu, dioxid de siliciu) antioxidant (acid ascorbic), arome, coloranți (carmin și riboflavină), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Mod de administrare:

Doza optimă de Carnitine FX este de un plic sau 10 g din produs pe zi, care trebuie dizolvate în aproximativ 200 ml de apă. Se foloseşte 1 plic / zi înainte de antrenament.

Cantitate:
20 plicuri
Producator:
PRO NUTRITION
Utilizare:
  • Bauturi pentru sportivi
  • Carnitina
  • Produse pentru sportivi

Nu exista recenzii

Ai comandat acest produs?

Adauga o recenzie ce poate ajuta si alti clienti in a lua o decizie corecta.

Adauga recenzie
Posibil interesat de
Livrare prin curier rapid

Livram oriunde pe teritoriul Romaniei

Produse originale

Toate produsele sunt originale si cu specificatii producator

Retur 14 zile

Perioada de returnare de 14 zile de la primirea coletului