Atenție Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra. Continuand, sunteti de acord cu folosirea lor. OK

Calciu de Stridii 60 capsule Laboratoarele Remedia

21.30 Lei
5944747001485
În stoc
+

Calciu de Stridii Laboratoarele Remedia

Beneficii: Pulberea din cochilii de stridii reprezintă o sursă naturală de calciu uşor asimilabil.

Compoziție: Calciu (Pulbere din cochilii de stridii furnizând 152mg calciu ) – 400mg Vitamina D3 – 2,5mcg (100 UI)

Mod de administrare: oral. Copii peste 3 ani: 1-2 capsule pe zi Adulţi: 3 capsule pe zi.

Efecte și caracteristici:

Calciul menţine sănătatea oaselor şi a dinţilor, influenţează benefic activitatea inimii, a vaselor de sânge, a sistemului nervos central şi periferic, a sistemului muscular, reduce riscul de osteoporoză, restabileşte echilibrul mineral al organismului. Vitamina D3 are un rol important în reglarea nivelului calciului şi fosforului în organism şi în mineralizarea oaselor.

Atentionari:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Administrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai cu recomandarea medicului. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. Nu este recomandat persoanelor alergice la produse de origine marină (moluşte şi produse derivate).

Cantitate:
60 capsule
Producator:
Remedia
Utilizare:
  • Aparat cardiovascular
  • Sanatate osteo-articulara
  • Sistem nervos
  • Tonic cardiac
  • Tratament osteoporoza
  • Vitamine si minerale