Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Coenzima Bio PQQ 20 mg 30 capsule Natural Factors

068958026077
15% Reducere Producator
180.00 Lei
153.00 Lei
Castigati: 27.00 Lei
In stoc
+
Adăugați in Wishlist
Obtine 10 Lei Reducere Transport
- 10 Lei Reducere Transport la comandarea oricarui produs din CATEGORIA 10 LEI REDUCERE TRANSPORT  vezi AICI

- Consultati conditiile de Livrare si Retur

Livrare
Plata
Coenzima Bio PQQ 20 mg 30 capsule Natural Factors
Descriere:

Activarea moleculelor semnal

Cercetătorii de la Universitatea California au analizat influența PQQ asupra căilor de semnalizare celulară implicate în generarea de noi mitocondrii și au constatat că PQQ activează 3 molecule semnal care conduc la biogeneza spontană de noi mitocondrii în celule:

  1. PQQ activează expresia PCG-1α, un master regulator care mobilizează răspunsul celular la diferiți triggeri externi. Stimulează în mod direct genele care promovează proliferarea, creșterea și respirația celulară. Efecte pozitive se înregistrează în funcționarea celulelor din toate organele.
  2. PQQ trigerează proteina semnal CREB care stimulează crearea de noi mitocondrii.
  3. PQQ reglează o proteină semnal descoperită recent numită DJ-1 implicată în funcționarea și supraviețuirea celulei. S-a demonstrat ca DJ-1 previne moartea celulei cauzată de stresul oxidativ intens indus de factori interni sau externi.

Mai mult, studiul cercetătorilor americani a demonstrat ca PQQ nu numai că protejează mitocondria împotriva stresului oxidativ dar mai mult, promovează generarea spontană de mitocondrii noi în celulele îmbătrânite, proces cunoscut sub denumirea de biogeneză mitocondrială spontană. Acesta este un important efect antiîmbătrânire.

Cardioprotecție

Cercetătorii de la Universitatea California din San Francisco au investigat efectul PQQ comparativ cu Metropolol în cazurile de infarct miocardic rezultând cu disfuncția muschiului cardiac. S-a constatat că PQQ este superioară Metropololului în ceea ce privește protecția mitocondriilor din mușchiul cardiac împotriva distrugerii cauzate de ischemie / reperfuzia oxidativă. PQQ trebuie administrat fie înainte de infarct, fie în primele ore de la producerea acestuia.

Radioprotecție

S-a constatat ca PQQ conferă protecția celulelor contra efectelor radiațiilor ceea ce îl face util în cazurile de cancer în care se efectuează radioterapie.

Neuroprotecție / Cogniție

PQQ protejează celulele din creier și sistemul nervos contra deteriorării mitocondriei în cazurile de: Îmbătrânire, Boli degenerative, Demență senilă, Alzheimer, Parkinson, Scleroză multiplă, Scleroză laterală amiloidală, Diabet. PQQ nu numai că susține energia celulară, dar are proprietăți neuroprotectoare.Protejează sănătatea cognitivă, promovând recuperarea nervilor deteriorați, protejând neuronii împotriva daunelor oxidative și a toxicității (inclusiv toxicitatea indusă de glutamat) și ajutând la combaterea modificărilor degenerative comune multor boli neurodegenerative.

Compozitie / capsulă:
BioPQQR – sare de sodiu a pirolochinolin-chinonei (cu 88%\17,65 mg PQQ), organică, obținută prin fermentare bacteriană20 mg
agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași
agent de încărcare: celuloză microcristalină
capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, apă

Greutatea netă e = 10,2 gNu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG.Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

Mod de administrare:

Doza recomandată (adulți): 1 capsulă pe zi, în timpul mesei, sau după cum vă recomandă specialistul.

Atentionari și precauții

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Acest produs este un supliment alimentar si nu are ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea vreunei boli.

Cantitate:
30 capsule
Producator:
PROVITA NUTRITION
Utilizare:
  • Antitumoral
  • Sistem nervos

Nu exista recenzii

Ai comandat acest produs?

Adauga o recenzie ce poate ajuta si alti clienti in a lua o decizie corecta.

Adauga recenzie
Livrare prin curier rapid

Livram oriunde pe teritoriul Romaniei

Produse originale

Toate produsele sunt originale si cu specificatii producator

Retur 14 zile

Perioada de returnare de 14 zile de la primirea coletului