Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Arginine Fx cu Aroma de Zmeura - Lime 25 plicuri Pro Nutrition

6421766010548
10% Reducere Producator
43.00 Lei
38.70 Lei
Castigati: 4.30 Lei
In stoc
+
Adăugați in Wishlist
Livrare
Plata
Arginine Fx cu Aroma de Zmeura - Lime 25 plicuri Pro Nutrition
Descriere:

Arginine FX este un puternic supliment nutritiv, creat cu scopul expres de a accelera dezvoltarea musculaturii tale, de a îmbunătăți performanțele din sala de antrenament și de a contribui la buna vascularizare a organismului în timpul sesiunilor de efort fizic.

Fiind un vasodilatator eficient, acest supliment nutritiv va juca un rol important în volumizarea și recuperarea țesutului muscular al organismului, accelerând transportul de substanțe nutritive în interiorul celulelor și contribuind, în același timp, la înlăturarea reziduurilor toxice din corp.

De asemenea, datorită proprietăților sale deosebite, Arginine FX va accelera producția de oxid nitric din organism, va elimina radicalii liberi și colesterolul dăunător și va intensifica metabolismul, cu un efect pozitiv asupra performanțelor fizice, precum și asupra volumizării, definirii și recuperării musculaturii.

Considerată a fi unul dintre cele mai eficiente suplimente nutritive, arginina joacă un rol esențial într-o miriadă de procese fiziologice ale organismului. Fie că vorbim despre secreția de hormoni de creștere, detoxificarea organismului, fortificarea sistemului imunitar, metabolizarea grăsimilor sau chiar reglarea nivelului de sare din corp, arginina are un efect pozitiv important în toate aceste procese.

Mai mult decât atât, datorită abilității sale de a crește gradul de vascularizarea al organismului, arginina este considerată a fi o componentă crucială în dezvoltarea masei musculare, aceasta sprijinind și intensificând sinteza proteinelor în țesutul tău muscular.

Proprietățile sale diversificate fac din Arginine FX un supliment nutritiv potrivit pentru numeroase categorii de persoane. De la sportivii care urmează programe intense de antrenament sau cei aflați la primele sesiuni de efort fizic, până la persoane inactive sau care se recuperează în urma unor accidentări, cu toții vor avea parte de numeroase beneficii consumând acest produs.

Cel mai important beneficiu al Arginine FX este capacitatea sa de a accelera dezvoltarea masei musculare prin stimularea procesului de sinteză proteică din corp, produsul alimentând celulele musculare cu toate substanțele nutritive de care acestea au nevoie pentru o volumizare rapidă și o recuperare cât mai ușoară.

Un alt beneficiu al acestui produs este abilitatea sa de a îmbunătăți performanțele tale din timpul antrenamentelor, suplimentul crescând gradul de vascularizare al organismului și, implicit, nivelul tău de forță, anduranță și energie din timpul orelor de efort fizic.

De asemenea, Arginine FX va contribui și la detoxifierea organismului tău, eliminând din corp radicalii liberi sau colesterolul periculos și va stimula fortificarea sistemului tău imunitar împotriva diferitelor boli și afecțiuni.

Nu în ultimul rând, acest supliment te va ajuta să pierzi mai ușor din greutate, accelerând și susținând procesul de metabolizare a grăsimilor în celulele musculare ale organismului, unde acestea vor fi transformate în energie.

Compozitie:

L-Arginine (Kyowa Quality ®), acidifianți (acid citric, acid malic), corector de aciditate (bicarbonat de sodiu), maltodextrină, acid ascorbic (vitamina C), agenți antiaglomeranți (carbonat de magneziu), arome (zmeură, lămâie verde), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu), colorant (carmin).

Mod de administrare:

Pentru a maximiza efectele produsului, cel mai potrivit moment pentru a-l consuma este cu aproximativ 20-30 de minute înainte de antrenamente. Astfel, vei beneficia de o creștere a nivelului tău de performanță și de rezultate sporite în urma sesiunilor de efort.

Doza recomandată de Arginine FX este un plic sau 15 g din produs, ce poate fi dizolvată în 200 până la 250 ml de apă.

Se foloseşte 1 plic / zi înainte de antrenament.

Cantitate:
25 plicuri
Producator:
PRO NUTRITION
Utilizare:
  • Aminoacizi
  • Bauturi pentru sportivi
  • Produse pentru sportivi

Nu exista recenzii

Ai comandat acest produs?

Adauga o recenzie ce poate ajuta si alti clienti in a lua o decizie corecta.

Adauga recenzie
Posibil interesat de
Livrare prin curier rapid

Livram oriunde pe teritoriul Romaniei

Produse originale

Toate produsele sunt originale si cu specificatii producator

Retur 14 zile

Perioada de returnare de 14 zile de la primirea coletului